Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése

Bemutatkozó

Sziasztok kedves oldalamra tévedők/találók!:)

Már több, mint 1 hónap telt el azóta, hogy megnyitottam a Fitti motivációs ékszerek webáruházat, így elérkezettnek láttam az időt, hogy írjak picit nektek a Fitti karkötők születéséről, illetve annak körülményeiről.:)

Nagyjából fél éve fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy nekiállok motivációs karkötőket készíteni. Az egész úgy kezdődött, hogy ahogy teltek-múltak az évek, egyre jobban kezdett érdekelni az önfejlesztés témája. Jobb akartam lenni, okosabb, tudatosabb, tájékozottabb, tapasztaltabb, ügyesebb, energikusabb, megértőbb, türelmesebb, erősebb, kitartóbb, szorgalmasabb, sikeresebb, hatékonyabb, bölcsebb, háziasabb és még sorolhatnám…:))) (Nem vagyunk egyszerű helyzetben, ugye?)

Amit egészen tisztán éreztem, az az, hogy szeretném befejezni a céltalan sodródást, célokra vágyom és küzdelemre. Tenni akarok azért, hogy olyan életet építsek magamnak, amiben jól érzem magam, szeretem mindenegyes napom mindenegyes pillanatát. Hogy lehet ezt elérni? Sokat olvastam a témában, és mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy csak is azzal, ha meg tudok fogalmazni önmagam számára fontos, értéket képviselő célokat és elindulok a célok felé vezető úton, szép sorjában megoldva a feladatokat, amik az utamba akadnak. Haladni előre, és érezni, hogy képes vagyok rá, hogy napról-napra változom és fejlődöm. Nincs annál felemelőbb és örömtelibb érzés, mint amikor az ember kemény munkával, küzdelemmel, kitartással és hittel elér egy olyan (akár kis) célt, amiben azelőtt kételkedve bízott csak, hogy lehetséges megvalósítani. Ezt az érzést mindenkinek meg kell tapasztalnia!:) Újra és újra!:)

Sokat dolgozom azon, hogy tudatosabban, bátrabban és kitartóbban éljek (plusz a korábban fent felsoroltak végeláthatatlan sora :))), ehhez pedig elengedhetetlen számomra az, hogy körbe vegyem magam motiváló dolgokkal, amik egy-egy nehezebb, bizonytalanabb pillanatomban erőt adnak és feltuningolják a kedvemet.:) Szerencsére manapság akit érdekel a téma, az bőven talál motiváló eszközöket. Magam is rengeteg idézetet, képet, blogbejegyzést, cikket mentek el, amik megérintik a lelkemet, szívemből szólnak és szeretném őket mélyen elraktározni magamban, azonban mint tudjuk a motiváció olyan dolog, amit folyamatosan táplálni, erősíteni kell, így merült fel bennem az ötlet, hogy milyen jó érzés lenne, ha folyton a szemem előtt, (a csuklómon) mindig velem lenne egy-egy motiváló szócska, ami feltölt,emlékeztet, segít tartani az irányt (mondjuk, ha épp egy süti felé nyúlna a kezem…khmm…:))) és bár nem vagyok az ékszerkészítés mestere, de gyerekkorom óta imádok kézműveskedni, így elkezdtem magam előállítani a vágyott motivációs ékszereket.

Aztán gondoltam egyet, és így jutottam el ide, egy webáruházhoz, ami az én kis birodalmam és olyan emberek számára kínál ékszereket, akik hozzám hasonlóan úgy érzik, hogy egy motivációs medál igenis tud adni az embernek a mindennapokban, csak rá kell pillantani és elönti az erő, a hit, a tenni akarás, a lelkesedés, a hála és az öröm, hogy van lehetőségünk felépíteni magunkat és az életünket olyanná, amilyenné csak szeretnénk! Képesek vagyunk rá, a mi kezünkben van a sorsunk. Jó ezt tudni. Jó tenni. Jó fejlődni. Jó változni. Jó küzdeni. Jó álmokat megvalósítani. :)))

Ez a webáruház számomra egy álom. Egy olyan dolog, amiről korábban nem hittem volna, hogy megvalósulhat, és íme, most létezik.:) Nagyon szeretem és ígérem nektek, hogy azon leszek, hogy telis-tele legyen szeretettel, erővel, hittel, szenvedéllyel átitatott finom, elegáns, letisztult ékszerekkel, amikkel a kezeteken büszkén meghódíthatjátok és jobb hellyé tehetitek a világot!:)

 

Webáruház készítés