Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése

Tudnivalók termékeinkről

A Fitti ékszerek alapanyagai:


A Fitti motivációs ékszerek készítésekor minőségi ásványgyöngyöket használunk, minden termék leírásánál feltüntetjük a felhasznált gyöngyök típusát, főként ónix-szal, jádéval, roppantott hegyikristállyal, hematittal, kvarccal és rózsakvarccal dolgozunk.


Azért döntöttünk az ásványgyöngyök használata mellett, mert azon kívül, hogy tartósak és szépek, köztudottan kedvező élettani hatásokkal is bírnak. A kristálygyógyászatnak nevezett tudomány az ásványgyöngyök hatását annak tulajdonítja, hogy a kristályok bizonyos energiamezővel, és így egyfajta kisugárzással rendelkeznek, mellyel meg tudják változtatni az élőlények belső energiaáramlását. Minden termékünk mellett megtalálhatjátok röviden összefoglalva, hogy az egyes ásványok milyen pozitív hatást gyakorolhatnak szervezetünkre.


A Fitti karkötők medáljai cinkötvözetből készülnek antikolt ezüst színű bevonattal, melyek ón- és nikkelmentesek, allergiát nem okoznak.


A Fitti ékszerek használata, ápolása:


Ahhoz, hogy Fitti motivációs ékszerünk minél tovább tündökölhessen kezünkön az alábbiakra szükséges odafigyelni:


- Tekintettel arra, hogy az ékszerek ásványgyöngyből készülnek, főként a roppantott hegyikristály igen érzékeny anyag, ezért kérjük, hogy fokozottan óvatosan bánjatok velük, mert ha elejtitek/nekicsapjátok őket valaminek, könnyedén eltörhet 1-1 ásványgolyó.


- Tisztításukhoz ne használjatok vizet, tisztítófolyadékot vagy egyéb folyadékot, amely alkoholt tartalmaz, mert elszíneződhet a medálok csillogó, ezüstös felülete.


- Sportolás, intenzív mozgást igénylő szabadidős tevékenység során, úszás, tisztálkodás, kézmosás alkalmával kérjük, ne viseljétek a Fitti karkötőket.


- Használat után érdemes visszahelyezni az ékszertartóba, hosszú távú erős napsugárzásnak, párás levegőnek ne tegyük ki őket.


- Alkalmanként puha, tiszta, száraz kendővel törölgessük át a gyöngyszemeket, különös tekintettel azokra a részekre, ahol fémmel érintkeznek, mivel a fém nyomot hagyhat az ásványokon, de ezen nyomok könnyedén letörölhetőek bármilyen száraz ruhaneművel, tartós elszíneződést nem okoznak.


- A Fitti karkötők 3 éven aluli gyermekek számára nem ajánlottak!

Webáruház készítés